Benieuwd waarom nieuwkomers de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie als een verademing ervaren?


Werken bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is veelzijdig en interessant. Ons opleidingsaanbod is breed en docenten kunnen, indien gewenst, op meerdere niveaus lesgeven. Onze medewerkers worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen en een eigen invulling te geven aan hun functie. De organisatie is plat, knopen worden relatief snel doorgehakt en beslissingen gaan over weinig schijven. Goede initiatieven vinden snel hun weg naar uitvoering. Verder is iedereen zich bewust van de rol die hij of zij heeft in het opleiden van studenten. We dragen allemaal een stukje bij aan de toekomst van onze studenten en die verantwoordelijkheid voelen we allemaal.

Vacatures 

Wil jij graag aan de slag bij de grootste particuliere opleider voor beeldmakers in Nederland? Bekijk dan hieronder onze vacatures. 

 
Junior onderwijsondersteuner

De Nederlandse Fotovakschool (onderdeel van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie) in Rotterdam zoekt een junior onderwijsondersteuner.

Junior onderwijsondersteuner

De Dutch Filmers Academy (onderdeel van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie) in Hilversum zoekt een junior onderwijsondersteuner.

Docent Film

De Dutch Filmers Academy (onderdeel van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie) zoekt een docent Film.

Stagiair Marketing en Communicatie

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie zoekt een stagiair Marketing en Communicatie. 

 

 

Fotograaf: Roland Zweers