Wil jij graag aan de slag bij de grootste particuliere opleider voor beeldmakers in Nederland?

 

Word jij onze nieuwe collega bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie?


Werken bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is veelzijdig en interessant. Ons opleidingsaanbod is breed en docenten kunnen, indien gewenst, op meerdere niveaus lesgeven. Onze medewerkers worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen en een eigen invulling te geven aan hun functie. De organisatie is plat, knopen worden relatief snel doorgehakt en beslissingen gaan over weinig schijven. Goede initiatieven vinden snel hun weg naar uitvoering. Verder is iedereen zich bewust van de rol die hij of zij heeft in het opleiden van studenten. Wij dragen allemaal een stukje bij aan de toekomst van onze studenten en die verantwoordelijkheid voelen we allemaal.

Vacatures 

 

- SENIOR FRONT OFFICE MEDEWERKER

---------

 

Voor de vestiging Eindhoven zijn wij op zoek naar een

SENIOR FRONT OFFICE MEDEWERKER

37.5 uren per week, deels ook in de avond en op de zaterdag

Als senior front office medewerker maak je deel uit van het front office team. Dit team is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de leslocatie. De taken zijn uiteenlopend van aard.
 
Wat doe je zoal?

· Je draait mee aan de servicebalie
· Je maakt planningen
· Je helpt bij de organisatie van open dagen, diploma-uitreikingen en andere activiteiten op de vestiging of voor de NAVB
· Je belt leads na
· Je werkt samen met het examen- en roosterbureau
· Je inventariseert specifieke student- en roosterzaken

 

Onze ideale kandidaat:

· Heeft MBO-4 werk- en denkniveau
· Is representatief en communicatief vaardig
· Is een teamspeler
· Ziet waar de klussen liggen en pakt zaken zelfstandig op
· Denkt mee, is positief en flexibel

 

Wij bieden een werkomgeving waarin je veel vrijheid krijgt om samen met anderen een succes van je eigen werklocatie en de NAVB te maken.

 
Soliciteren?

Wil jij werken in een inspirerende en creatieve werkomgeving, met enthousiaste en betrokken collega’s? Dan ontvangen wij graag jouw c.v. met motivatie. Je kan deze sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 
Over ons

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie (NAVB) is een opleidingsinstituut voor MBO en HBO met vier faculteiten: De Nederlandse Fotovakschool, Dutch Filmers Academy, Amsterdam Film School en de XR Academy. Wij hebben leslocaties in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn.

Bij De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie streven we ernaar kwalitatief vakgericht onderwijs te bieden dat perfect aansluit op de evoluerende arbeidsmarkt. We geloven in het ontketenen van creativiteit en talent bij onze studenten, terwijl we hen tegelijkertijd voorzien van de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor ondernemerschap, marktgerichtheid en succes.

 

 

Ben je freelancer/zzp-er en ben je geïnteresseerd?

Ook dan zien wij mogelijkheden tot samenwerking. Stuur ook dan je c.v. naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

Fotograaf: Roland Zweers