De Nederlandse Fotovakschool is een particuliere hogeschool met erkende en geaccrediteerde fotografieopleidingen. Simpel gezegd, de Nederlandse Fotovakschool biedt deeltijd- en voltijdopleidingen fotografie met studiefinanciering, ov-jaarkaart én erkend diploma. Bovendien is doorstromen makkelijk: van de basisopleiding, naar mbo-fotografie tot hbo-fotografie.

 

 

Naar de website

 

Succesvolle fotografen opleiden

De Nederlandse Fotovakschool geeft studenten de ruimte om talent en creativiteit te ontwikkelen én maakt hen bewust van hetgeen nodig is om ondernemend, marktgericht en succesvol te zijn. Veel van onze studenten hebben hun opleiding gekozen met hun hart. Wij zien dat mensen met de vurige wens om zich te specialiseren in fotografie of met talent voor het vak, ver kunnen komen. Bij de Nederlandse Fotovakschool kunnen zij hun talent ontwikkelen en volgroeien als fotograaf. En we vragen meer, namelijk dat studenten alle wegen verkennen. Dat ze ook hun ondernemende, commerciële kant ten volste ontwikkelen. Dat ze hun eigen pad durven te kiezen. Alles opdat ze het allerbeste perspectief hebben voor de toekomst. Dat zien we als onze zorgplicht. We zorgen voor uitstekende begeleiding. Niet aan de hand nemen, maar verduidelijken, uitdagen en inspireren. We bieden een veilige, warme omgeving waar onze studenten optimaal kunnen uitgroeien tot professioneel fotograaf.

 

 

  fotowebiste 

 

Fotograaf: Edith Hoffman

four img 1

uitstekende

fotografieopleidingen

four img 1

78 jaar

Fotovakschool

four img 1

ambitieuze

studenten

four img 1

bevlogen

docenten

Missie en visie

We bestaan een kleine 80 jaar en hebben niet alleen verstand van fotografie, maar ook van onderwijs. Het is onze ervaring dat studenten het best gedijen in een veilige, vertrouwde omgeving. Daarom houden we onze organisatie klein en flexibel. Iedereen kent elkaar en is benaderbaar. Al onze mensen voelen de verantwoordelijkheid van het opleiden van studenten. Studenten ervaren een veilige omgeving met professionele docenten, vaste lestijden en weinig lesuitval.

Hier staan we voor