De Dutch Filmers Academy leidt studenten op tot ondernemende allround filmprofessionals. Wij bieden erkende mbo- en hbo-opleidingen waarbinnen ondernemerschap de leidraad is in het curriculum. De Dutch Filmers Academy is een kleinschalige faculteit, die onderwijs biedt op de domeinen: techniek, ondernemen, cultuur en maatschappij en ontwerp en onderzoek.

 

 

Naar de website

 

Grote vraag naar allround filmers

De Dutch Filmers Academy is de eerste faculteit in Nederland met erkende opleidingen tot professioneel, allround filmmaker. Studenten van de Dutch Filmers Academy doen ervaring op met alle facetten van film: concept, scriptwriting, productie, regie, montage en postproductie.

Ze maken kennis met alle genres, van documentaire tot bedrijfsfilm en van verschillende  televisie formats tot speelfilm. Onze studenten verlaten de opleiding met een breed toepasbare technische kennis en conceptuele vaardigheden.

De opleiding biedt een enorm potentieel voor opdrachtgevers die staan te springen om veelzijdige allround filmmakers.

 

   IMG 2633 als slim object1

 

 

Fotograaf: Cindy Langenhuisen

four img 1

uitstekende

filmopleidingen

four img 1

3 jaar

Dutch Filmers Academy

four img 1

ambitieuze

studenten

four img 1

bevlogen

docenten

Missie en visie

Onze missie is om onderwijs te bieden dat studenten inspireert en opleidt tot ondernemende allround filmprofessionals. Studenten krijgen de ruimte hun talent en eigen stijl te ontplooien en leren die inspiratie vooral in te zetten ten dienste van een opdrachtgever. De Dutch Filmers Academy wil studenten passie voor het vak bijbrengen, want alleen bevlogen makers zijn in staat samen met een klant een boodschap naar een hoger niveau te brengen.

Digitalisering, medialisering en de explosie van communicatietechnologie staan aan de basis van een snel veranderende wereld. Audiovisuele content speelt een steeds grotere rol. Nieuwe media, alternatieve platforms en distributiemogelijkheden zijn het speelveld waarin de huidige generatie werkt. De Dutch Filmers Academy bereidt studenten voor op deze snel veranderde markt.

Hier staan we voor