Proficiat, je hebt de qr code gescand en komt nu in aanmerking voor een kortingscode voor een van onze opleidingen! Benieuwd wat je bij ons allemaal kunt leren?


De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie geeft excellent fotografie-, film- en virtual design-onderwijs dat nauw aansluit op de arbeidsmarkt. De NAVB heeft vier faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool, de Dutch Filmers Academy, de Amsterdam Film School en de XR-Academy. Binnen het domein beeldcommunicatie bieden we veel differentiatie, variërend van voltijd en deeltijd mbo- en hbo-opleidingen tot korte opleidingen tot een jaar.

De scan en winactie is geldig voor een aantal deeltijdopleidingen in ons aanbod. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!


Wat moet je doen?

- Voer tijdens je inschrijving voor de opleidng van je keuze de code Zomer2024! in bij stap 4, Betaalwijze
- Vink 'Ik heb een promotiecode' aan en voer vervolgens de kortingscode in bij 'Promotiecode'
- Je korting wordt direct berekend.

*scroll naar beneden om de opleidingen te zien waar je korting voor ontvangt.

Let op: Deze kortingscode is geldig van 11 juli t/m 31 augustus 2024.

Film- of fotografie opleiding 

Zie hieronder de opleidingen:

Basisopleiding Fotografie
Ben jij gefascineerd door fotografie, maar twijfel je over een beroepssopleiding? Zet dan je eerste stap in de richting van professioneel fotograaf met de Basisopleiding Fotografie. Daar leer je alle basistechnieken van digitale fotografie. Na de basisopleiding weet jij precies of een carrière als fotograaf bij jou past!

Aanmelden: Aanmelden Basisopleiding Fotografie

Vooropleiding Filmmaken
Het doel van de vooropleiding is om je te enthousiasmeren voor het vak van filmmaker. Deze vooropleiding is een introductie voor de deeltijd jaaropleidingen Regie Fictie, Regie Documentaire en Corporate. In deze tien weken durende vooropleiding krijg je een korte introductie in de basisbeginselen van het filmmaken. Je krijgt antwoord op de vraag wat je allemaal nodig hebt om een film te maken. Je levert een korte film af, individueel of collectief, waarmee je laat zien dat je de beginselen van filmmaken begrijpt en kunt toepassen in de praktijk.

Aanmelden: Aanmelden Vooropleiding Filmmaken

Heb je vragen? Je kunt ons op vele manieren bereiken. Een telefoontje is het snelst: 085 019 0390. Onze openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 16:30 uur. 


 

Fotograaf: Roland Zweers